VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
Trang ChínhTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

Gửi bài mới   Trả lời chủ đề này
Share | 
 

 EXECUTIVE SOUS CHEF

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
avatar

Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 6214
Điểm bài viết hay : 13
Join date : 13/05/2010

Bài gửiTiêu đề: EXECUTIVE SOUS CHEF   21st December 2010, 10:19 pm

POSITION TITLE :­ EXECUTIVE SOUS CHEF
DEPARTMENT : FOOD AND BEVERAGE

PURPOSE :
Under
the general guidance and supervision of the Executive Chef, and within
the limits of established corporate Policies, Procedures and Food and
Beverage Manual, oversees and directs all aspects of the Kitchen
Operation.

RELATIONSHIP :
1.Reports directly to the Executive Chef.

2.Provides functional assistance and direction to the Kitchen Operation as assigned.

3.Interacts
with individuals outside the hotel including, but not limited to
clients, suppliers, government officials, competitors and other members
of the local community.

4.Coordinates functions and activities with other Food and Beverage Department Heads.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES :
1.Assists
Executive Chef in supervising the function of all kitchen employees,
facilities and costs to ensure maximum food and beverage departmental.
profit is achieved.

2.Assists the Chief Steward to ensure a high level of cleanliness in all the kitchen sections.

3.Controls and ensure the quality levels of all perishable items received in the Hotel.

4.Ensures and controls standard on a la carte and different buffet as : Coffee Shop, Room Service, Pool and Banquet.

5.Ensures
optimum performance of the staff by proving information, coordination
between the section and doing a constant follow-up.

6.Interacts with Engineering and does follow up all pending orders.

7.Coordinates decoration between Outlets. Art shop, Kitchen, for special projects or function.

8.Controls and records attendance sheets.

9.Ensure optimum performance in all of the above areas as assigned.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminhtruong@yahoo.com henryminh
 
EXECUTIVE SOUS CHEF
Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn được quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description FB Production-
Gửi bài mới   Trả lời chủ đề nàyChuyển đến