VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
Trang ChínhTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

Gửi bài mới   Trả lời chủ đề này
Share | 
 

 GENERAL CASHIER

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
avatar

Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 6160
Điểm bài viết hay : 13
Join date : 13/05/2010

Bài gửiTiêu đề: GENERAL CASHIER   21st December 2010, 9:51 pm

POSITION TITLE :­ GENERAL CASHIER
DEPARTMENT : FINANCE DEPARTMENT

PURPOSE :

Under
the general directions of Accountant/Chief Accountant, and within the
limits of the established Hotel Property Policies & Procedure.
He/She is responsible for collection of money remitted by Cashiers and
Custodian thereof.

RELATIONSHIPS :

1.Reports directly to Accountant/Chief Accountant.

2.Provides functional assistance to all staff in Finance Department.

3.Interact with Front Office staff and Food & Beverage Restaurant personnel.

4.Supervises staff in Front Office and Restaurant Cash Sections.


DUTIES AND RESPONSIBILITIES :

1.To collect all remittance remitted by Cashiers of Front Office and Restaurant.

2.To count all the collections of Front Office Cash and other outlets in presence of a witness.

3.To prepare the statement of Cashiers remittance and deposit it into the Bank.

4.To prepare the statement of Foreign Currency for purchase and sale and calculate the Foreign Exchange gain.

5.To prepare general cashiers daily report .

6.To receive payment of Pool membership fees. store rental and other collection in C/L. Coming through Bank advice.

7.To reimburse cashiers for the disbursement made by them.

8.To prepare Foreign Currency statement for exchange and submit it to the central Bank.

9.To disburse petty cash of all sorts.

10.To disburse service charge to the Executive and Senior staff as and when required.

11.To make the count sheet of funds as the time of closing the cash.

12.To count cashiers floats with Income & Budget Controller.

13.To supervise the overall performance of Front Office Cash and Restaurant Cash.

14.To collect the Foreign Exchange rate from Bank and give it to Front Office Cash.

15.To prepare the Statement of Foreign Exchange rates and submit to Management.

16.To recommend Personnel action.

17.Perform any duties and special projects as assigned.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminhtruong@yahoo.com henryminh
 
GENERAL CASHIER
Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn được quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description Finance-
Gửi bài mới   Trả lời chủ đề nàyChuyển đến