VietnamHoteliers.Forum
Một con chim én không thể làm nên mùa xuân, mời các bạn chung tay đóng góp bài viết về Qui trình nghiệp vụ hoặc Bài viết chuyên môn, nhằm làm phong phú thêm kho tài liệu chuyên môn quản lý khách sạn. Xin đừng thụ động, đừng đứng ngoài lề, ai biết chuyên môn nào thì tham gia chuyên môn đó, có kinh nghiệm lĩnh vực nào thì tham gia lĩnh vực đó, không chuyên môn, không kinh nghiệm thì cùng online để ủng hộ Vietnam Hoteliers
Henry Minh


 
Trang ChínhTìm kiếmĐăng kýĐăng Nhập

Gửi bài mới   Trả lời chủ đề này
Share | 
 

 ASSISTANT COST CONTROLLER

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
avatar

Tổng số bài gửi : 1165
Điểm Tổng Hợp : 6160
Điểm bài viết hay : 13
Join date : 13/05/2010

Bài gửiTiêu đề: ASSISTANT COST CONTROLLER   21st December 2010, 9:45 pm

POSITION TITLE :­ ASSISTANT COST CONTROLLER
DEPARTMENT : FINANCE DEPARTMENT

PURPOSE :

Under
the general directions of Cost Controller/Chief Accountant, within the
limits of Hotel Property Policies & procedure. She/He is responsible
for Analyzing of Costs of the Hotel operations.

RELATIONSHIPS :

1.Reports directly to Cost Controller/Chief Accountant.

2.Interact with other Finance Department personnel, includes Purchasing, Store and Receiving personnel.

3.Supervises Cost Control staff.


DUTIES AND RESPONSIBILITIES :

1.Responsible to Cost Controller for all matters connected with Cost Control.

2.To control and supervise the computation of cost of Food and Beverage.

3.Supervision of receiving of all merchandise including Food and Beverage items.

4.To keep proper record of the items directly issued to outlets / Departments.

5.Responsible for monthly / yearly physical inventory.

6.To supervise outlets activities from time to time in relation to Cost affairs.

7.To supervise the movement of store able items.

8.To ensure the quality of the items to be received at the Receiving Area.

9.To
make the inventory report. allowance reports and cost report. local
purchase report, reconciliation of Food and Beverage statements, dishes
sales report, F&B report, etc.

10.Revision of recipe cost and preparation of new recipe as assigned by F&B from time to time.

11.To take part in fixing the menu price in the light of the cost of commodities.

12.Responsible for staff development and training.

13.Perform related duties and special project as assigned.
Về Đầu Trang Go down
http://vietnamhoteliers.tk/ henryminhtruong@yahoo.com henryminh
 
ASSISTANT COST CONTROLLER
Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn được quyền trả lời bài viết
VietnamHoteliers.Forum :: Job Description :: Job Description Finance-
Gửi bài mới   Trả lời chủ đề nàyChuyển đến